Tjänster

Konst

Du letar efter ett speciellt föremål för en speciell person eller en speciell plats, kom och låt dig inspireras av konstverken här i den unika butiken Lockfågel

Läs mer om Konst

Glas

Olika former av munblåst glas.

Läs mer om Glas

Textil

Här finns fantastiska trasmattor i ett otal färger. Handvävda plädar. Väskor kläder klänningar hattar kepsar sydvästar barnkläder, i segeltyg eller retrotyger. tygtryck, likaså badhanddukar och kökshanddukar. Närproducerat och återbruk. Vi har även fårskinn i olika nyanser, alla härifrån trakten. Nu kommer ylletröjor och jackor från Mariedal.

Läs mer om Textil

Smycken

Här finner man olika typer av smycken, dels av munblåst glas, silver, tennarbeten järn och till och med helt moderna lustiga örhängen av plast i olika färger.

Läs mer om Smycken

Keramik

Ett flertal keramiker är presenterade på Lockfågeln. Alla har sina speciella uttryck med färger och former från raka cafélatte muggar till schvungfulla snapsflaskor i form av fåglar.

Läs mer om Keramik

Övrigt

UTSÖKT KONSTHANTVERK KONST OCH DESIGN Vi har över 60 hantverkare som förser oss med sina handgjorda produkter. Här ser du bara ett axplock. Kom in och botanisera i lugn och ro och njut av allt vackert som vi har att bjuda på.

Läs mer om Övrigt