Lockfågeln

Textil

Här finns fantastiska trasmattor i ett otal färger. Handvävda plädar. Väskor kläder klänningar hattar kepsar sydvästar barnkläder, i segeltyg eller retrotyger. tygtryck, likaså badhanddukar och kökshanddukar. Närproducerat och återbruk. Vi har även fårskinn i olika nyanser, alla härifrån trakten. Nu kommer ylletröjor och jackor från Mariedal.

Textil

Handvävt

Här finns fantastiska trasmattor i ett otal färger.Handvävda plädar. Väskkor kläder klänningar hattar kepsar sydvästar barnkläder, allt i segeltyg eller retrotyger. Sjalar i tygtryck, likaså badhanddukar och kökshanddukar.Närproducerat och återbruk. Vi har även fårskinn i olika nyanser, alla härifrån trakten Nu kommer ylletröjor och jackor från Mariedal

Närproducerade kläder

Behöver du uppdatera garderoben med en snygg textil väska eller boa i fårpäls?

Här finner du kvalitativa och originella kläder, väskor och tillbehör i segelduk, retrotyger och återbruk. Nu även yllekoftor och tröjor från Mariedal Design

Har du frågor kring våra Varor? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Frågor & Svar

Vanliga frågor och svar kring textil.

Vad är det bästa sättet få bort fläckar?

Det bästa är att behandla fläckar direkt när de uppstår. Ibland upptäcks fläcken först när den redan torkat in och då kan det vara svårare att få bort den men med lite tålamod och rätt medel kan du ändå få ett lyckat resultat. Lockfågeln rekommenderar väteperoxid. Väteperoxid är en naturlig produkt som kan användas för att ta bort rödvinsfläckar från kläder. När det kombineras med flytande tvål får du en kraftfull blandning som tar hand om problemet på några minuter.

Hur vårdar jag kläderna på bästa sätt?

Vissa plagg är mer känsliga och behöver tvättas i skonsamma program. Viskosfibrer blir svagare när de blir blöta och är därför bra att tvätta i fintvätt. Ull krymper vid hög temperatur och hård bearbetning och ska tvättas med ulltvättmedel och i handtvättprogram. Du kan också ofta vädra ullen ren istället för att tvätta.